045 116 1156

Tuotteet

iS- Clinical

 

Tuotesarja on yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista.

iS Clinical sarjan menestyksen takana ovat pitkän linjan biokemian, genetiikan, lääketieteen, ihonhoidon ja liiketoiminnan ammattilaiset Bryan Johns, Alec R. Call sekä Charlene DeHaven, joka on laajasti tunnettu ja medioissa siteerattu lääkäri ja Innovative Skincaren kliininen johtaja. 

Puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät ja monessa eri roolissa samanaikaisesti toimivat kasvohoidot ja kotihoitotuotteet.

iS Clinical sarjan tuotteilla saadaan aikaan todellisia tuloksia nopeasti.

 

iS CLINICAL -tuotelinja koostuu ensiluokkaisen laadukkaista ja tehokkaista puhdistustuotteista, erilaisista iho-ongelmia hoitavista ihonhoitotuotteista, kosteuttavista tuotteista ja aurinkosuoja tuotteista. Ne sisältävät markkinoiden innovatiivisimpia ainesosia ja jotka ovat todistetusti tuottaneet turvallisia tuloksia ihonhoidon saralla jo yli vuosikymmenen ajan. Korjaavat ja ennaltaehkäisevät hoitotuotteet edustavat uuden sukupolven ihonhoito teknologiaa, ja ne on helppo yhdistää mihin tahansa hoito-ongelmaan saaden aikaan ihon, joka on terveempi, kosteutuneempi ja ainutlaatuisella tavalla suojattu edistyneellä DNA-suojateknologialla.

Tutkittuja, todistetusti tuloksia tuottavia ihonhoitotuotteita, jotka saavat aikaan dramaattisia parannuksia iholla.

 

Exuviance

Exuviance mullisti ihonhoidon kehittämällä ensimmäisen standardoidun glykolihappokuorinnan (AHA = Alfa Hydroxy Acid) sekä muita tehokkaita AHA-tuotteita 1980-luvulla. Exuviancen perustajat tohtori Eugene Van Scott ja tohtori Van Scott ovat kansainvälisesti arvostettuja kosmeettisen dermatologian edelläkävijöitä. He ovat kehittäneet ja patentoineet ensimmäisen AHA-kuorinnan. Tutkimus ja kliininen kokemus ovat osoittaneet, että AHA-hapoilla voidaan hoitaa menestyksekkäästi erilaisia iho-ongelmia, kuten ruusufinniä, ikääntyvää ihoa, kuivuutta, aknea ja pigmenttiläiskiä. Exuviancen AHA-hapon pitoisuus, pH-arvo ja vaikuttavuus ovat optimaaliset.

Patentoidun järjestelmän ansiosta Exuviancen AHA-happo on erittäin tehokas ärsyttämättä ihoa. 

Exuviance-hoitoja saa vain koulutetulta kosmetologilta. Hoito räätälöidään juuri sinun ihotyyppisi ja -ongelmasi mukaan. Saatavana on erilaisia Exuviance-hoitoja, jotka on tarkoitettu eri ihotyypeille ja ongelmille. Exuviance-hoito voidaan tehdä myös ilman kuorivaa AHA-käsittelyä. Exuviance-hoidoilla saadaan ainutlaatuisia tuloksia.

Kaikille ihotyypeille ja ikäryhmille

Kaikissa Exuviance-koostumuksissa on käytetty patentoitua järjestelmää, minkä ansiosta hoidot sopivat kaikille. Exuviance-hoito sopii hyvin myös herkälle iholle.

Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, rauhoittavat ruusufinniä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea. Myös ongelmaton iho hyötyy säännöllisistä hoidoista. Iho säilyy kauniina, ikääntymisen merkit pysyvät poissa pidempään, eikä iho kuivu. 

 

SUOSITTELEMME:

Ihosolujen luonnollinen uudistumisprosessi kestää noin 28 päivää. 

Onkin suositeltavaa käydä hoitolassa noin kerran kuukaudessa, mutta tarve vaihtelee yksilöittäin. Toisinaan on hyvä käydä sarjahoidossa, jolloin hoitoväli on lyhyempi, ja toisinaan hoitojen väli voi olla pidempi. Muutokset näkyvät heti ja 1–3 kuukauden kuluttua.

 

Dermapen mikroneulauksen hoito

 

Neulauksessa käytämme vain turvallisia DP Dermaseutical hoitotuotteita.

DP Dermaceuticalsin kliinisen ihonhoidon tuotesarja on kehitetty käytettäväksi erityisesti ennen ja jälkeen ihon mikroneulaus-hoitoja.

DP Dermaceuticals tarjoaa ammattimaisesti valmistettuja, innovatiivista teknologiaa ja HylaFuse Complexia hyödyntäviä, kliinisesti testattuja ja turvallisia ratkaisuja tukemaan ja edistämään ihon mikroneulaushoitoprosessia niin vastaanotolla kuin kotona.

Ihon neulaus stimuloi kollageenin tuotantoa, samalla kun se luo ohuita kanavia ihoon. Kanavat voivat kuljettaa jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita, mahdollistaen niiden kulkeutumisen syvälle ihon fibroblasteihin sekä ravitsemaan dermistä ja kantasolu kerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uusiutuminen nopeutuu.

Hoitoa suositellaan noin  4-8 kerran hoitosarjana (tapauksesta riippuen) yleensä 4-6 viikon välein.

 

 

Ripset

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. Luonnollisten silmäripsien hoito on kasvava markkina-alue, ja vuodesta 2012 lähtien Yumi on ollut uraauurtava toimija alalla. Se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneus toimittajilta ympäri maailman. Yumi™Lashes on todellinen vaihtoehto ripsienpidennyksille ja irtoripsille.

Yumi Lashes tunnetaan ympäri maailmaa, ja brändi toimii yli 65 maassa.

Vuoden 2019 alussa, 4 vuoden tuotekehitystyön tuloksena, on lanseerattu uusi versio Yumi Lashes -ripsikäsittelystä (version 2.0 “Made in France”). YumiLashes 2.0 on läpäissyt kaikki EU:n edellyttämät testit. Tämä takaa errittäin tehokkaan ja turvallisen ripsikäsittelyn.

Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi™Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

 Yumi™Lashes hoito kestää vain reilun tunnin, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti.

Yumi™Tint -kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään!

Yumi™Lashes – luonnollista kauneutta silmänräpäyksessä!

 Huom! YumiLashes ripsien kestotaivutushoitoja teemme vain 16 vuotta täyttäneille.

 

Ripsienpidennykset

“Mottomme on tyylikkään elegantti lopputulos.”

Ripsienpidennyksillä saat hienovaraiset  ja kauniit silmät helpottamaan arkeasi.

Toteutamme ripsienpidennykset turvallisesti, ammattitaidolla, sinun toiveitasi kuunnellen ja luonnollisia ripsiäsi kunnioittaen.

 

 

Ihokarvojen poisto

 

Sokerointi on hellävarainen karvanpoistomenetelmä. Tuotteemme ovat hajusteettomia, eivätkä sisällä sitruunaa. Miellyttävän pehmeällä sokerimassalla tehty sokerointi sopii myös herkälle iholle ja raskaana oleville.

Sokerointi on suosittu karvanpoistomenetelmä, jossa lämmintä sokerimassaa levitetään sormin iholle. Kun sokerimassa poistetaan, ihokarvat jäävät sokeriin kiinni ja poistuvat kokonaan myös syvältä ihosta. Sokerointi on hygieeninen tapa poistaa karvat, sillä jokaiselle asiakkaalle otetaan aina uusi puhdas sokeri, eikä käytettyä sokeria koskaan käytetä uudelleen. Ennen sokerointia iho puhdistetaan ja sokeroinnin aikana iholla käytetään puuteria, joka vähentää ihoärsytystä ja helpottaa sokerointia. Sokeroinnin lopuksi iholle levitetään rauhoittava voide. Sokeroinnilla voidaan poistaa häiritsevät ihokarvat kaikkialta.

 

Geelilakkaus

Geelilakkaus on suosittu menetelmä saada kestävä ja kaunis pinta kynsiin. Geelilakkausta voidaan tehdä sekä luonnon kynsiin että rakennekynsiin.

Super Nailin ProGel-geelilakat kuuluvat markkinoiden käytetyimpiin merkkeihin. 

ProGel-geelilakkaus on nopea ja helppo tapa saada kauniit kynnet! 

-100% geeliä

-nopea ja helppo tehdä

-superkestävä

-upea kiilto

-LED- ja UV- kovetteinen; LED valossa vain 30 sekuntia

-helppo poistaa

Geelilakkaus on myös loistava tapa pitää varpaankynnet huolitellun näköisenä.

 

 

Käsien ja jalkojen parafiinihoito

 

Parafiinihoito hoito perustuu hitaasti säteilevän matalan lämmön vaikutuksen ja soveltuu erityisesti käsi – ja jalkahoitoihin, mainiosti myös reumakäsien kuntoutukseen.

Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiini tehostaa huomattavasti hoitoaineiden imeytymistä sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kipuja, häivyttää uurteita ja ryppyjä. Hoidon lopputuloksena on pehmeä iho, joka myös näyttää terveemmältä ja huomattavasti nuoremmalta. Erityisen kosteuttava parafiinihoito soveltuu erinomaisesti käsien ja jalkojen talvi hoidoksi ja on myös nopea ja mukava lisä muiden palveluiden yhteydessä. Parafiinihoitoa suositellaan myös hieronnan yhteydessä – hierominen on erityisen tehokasta kun lihakset ovat jo lämmenneet. Erinomainen kuivalle sekä atooppiselle iholle

 

 

Fleminginkatu 28, 00510 Helsinki
045 116 1156

kauneuspistealeksia@gmail.com