045 116 1156

HOidot

Kasvohoidot

EXUVIANCE HOIDOT:

Exuviance -kasvohoidot sopivat kaikille ihotyypeille. Exuviance on tutkitusti tehokas mutta hellävarainen myös atoopikoille, rosacea-iholle, epäpuhtaalle, rasvaiselle ja pigmentoituneelle iholle. Hoidot tehoavat ja ennaltaehkäisevät ryppyjä ja juonteita.

Kaikki Exuviance -kasvohoidot kosteuttavat, uudistavat ja kirkastavat ihoa ja ne sopivat niin naisille kuin miehillekin.

Exuviance Basic Peeling

Nopea, uudistava hoito, joka kirkastaa ihon

Sisältö: puhdistus, AHA-kuorinta, naamio, seerumi, päivävoide ja hoitava pohjustusvoide. 

Aika: noin 45minuuttia 75€

Exuviance Classic

Puhdistava ja solujen uudistumista stimuloiva hoito, joka sisältää AHA-kuorinnan ja elvyttävän hieronnan. Hoito kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee ohuita juonteita, epätasaista pigmentaatiota ja epäpuhtauksia. 

Sisältö: puhdistus, AHA-kuorinta, mekaaninen puhdistus, kasvo- ja kaulahieronta, naamio, seerumi, päivävoide ja hoitava pohjustusvoide. 

Aika: noin 60 minuuttia 89€

Exuviance De Luxe

Ylellinen ja rentouttava hoito, joka sisältää AHA-kuorinnan ja elvyttävän hieronnan. Ihoterapeutin tekemä hoito kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee ohuita juonteita, epätasaista pigmentaatiota ja epäpuhtauksia. Hoitoon sisältyy ylellinen ”kultanaamio”, joka kosteuttaa ihoa intensiivisesti sekä korjaa ja suojaa ihoa. Lopuksi muotoillaan kulmat, mikä kohottaa kasvojen ilmettä. 

Sisältö: puhdistus, AHA-kuorinta, mekaaninen puhdistus, kulmien muotoilu, kasvo-, kaula-, dekoltee- ja olkapää hieronta, kultanaamio, käsihieronta, päivävoide ja hoitava pohjustusvoide. 

Aika: noin 90 minuuttia 120€

AHA-kuurihoidot kaikille ihotyypeille 

Kuurihoito, joka antaa nopeita ja pitkävaikutteisia tuloksia. 

6–10 hoitoa 1–2 viikon välein tuottaa näkyviä tuloksia. Kuurihoidot sopivat kaikille ihotyypeille. Kun asiakas ostaa viisi hoitoa, tarjoamme kuudennen hoidon kaupan päälle. 

IS-CLINICAL

Tuotesarja on yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista.

Puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät ja monessa eri roolissa samanaikaisesti toimivat kasvohoidot ja kotihoitotuotteet.

iS Clinical sarjan tuotteilla saadaan aikaan todellisia tuloksia nopeasti.

iS CLINICAL -tuotelinja koostuu ensiluokkaisen laadukkaista ja tehokkaista puhdistustuotteista, erilaisista iho-ongelmia hoitavista ihonhoitotuotteista, kosteuttavista tuotteista ja aurinkosuoja tuotteista. Ne sisältävät markkinoiden innovatiivisimpia ainesosia ja jotka ovat todistetusti tuottaneet turvallisia tuloksia ihonhoidon saralla jo yli vuosikymmenen ajan.

FIRE & ICE FACIAL

Kliinisesti aktiivinen happokuorintahoito, joka häivyttää ryppyjä ja juonteita, tasoittaa ja pehmentää ihoa ja edistää solutason uudistumista ilman toipumisaikaa siten, että iho ei ala kuoriutua hoidon jälkeisinä päivinä, kuten perinteisten happokuorintojen jälkeen.

Hoidon kesto noin 45min 85€

HONEY ENZYME FACIAL

Tämä ylellinen, kosteuttava entsyymikasvohoito parantaa ihon kuntoa hellän hieronnan ja ravitsevan kosteutuksen avulla. Tehokas hoito kaikille ihotyypeille ja jokaisen hoitokerran jälkeen iho on tasaisempi ja pehmeämpi kuin koskaan ennen.

Hoidon kesto noin 45min 85€

ULTRAÄÄNI- IHONPUHDISTUS 

Ultraäänilaitteella tehtävä hellävarainen, kevyt ja kivuton ihonpuhdistus.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kevyen rakeellisen tai rakeettoman kuorinnan ihotyypistä riippuen, laitekäsittelyn ja naamion. Hoito puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Hoidon kesto noin 45 min 80€  (Lisäksi mekaaninen ihonpuhdistus +10€ hoidon kesto noin 1h)

 SILMÄNYMPÄRYSHOITO 

Täydennä mikä tahansa kasvohoito silmänympärysihon hoidolla + 10€

 

Suosittelemme: Ihosolujen luonnollinen uudistumisprosessi kestää noin 28 päivää. 

Onkin suositeltavaa käydä hoitolassa noin kerran kuukaudessa, mutta tarve vaihtelee yksilöittäin. Toisinaan on hyvä käydä sarjahoidoissa, jolloin hoitoväli on lyhyempi, ja toisinaan hoitojen väli voi olla pidempi. Muutokset näkyvät heti ja 1–3 kuukauden kuluttua.

 

DERMAPEN MIKRONEULAUSHOITO

Dermapen -mikroneulaus on tehokas hoito, kun halutaan hoitaa ikääntymisen merkkejä (rypyt ja juonteet, kiinteytystä kaipaava iho), arpia (akne, kirurgiset), auringon vaurioittamaa ihoa, pigmenttimuutoksia, laajentuneita huokosia, epäpuhdasta ihoa tai couperosaa.

Mikroneulauksella tehtävä hallittu trauma saa ihon korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti ilman pitkiä toipumisaikoja. Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen eli ihon oman kollageenituotannon lisääntymiseen, vaatii lopullisten tulosten näkyminen tietyn, oman aikansa.

Dermapen- mikroneulaus laitteella tehtävä hoito on hellävaraisempi ja aiheuttaa ihoon vähemmän traumaa kuin perinteinen mikroneulausrulla. Säädettävän hoitopään ansiosta hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti hoitoalueen/ tarpeen mukaan..Dermapenillä voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia ja nenää.Kertakäyttöiset neulat vähentävät tulehduksen riskiä. Dermapenillä voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia ja nenää.

Neulauksessa käytämme vain turvallisia DP Dermaseutical hoitotuotteita. DP Dermaceuticalsin kliinisen ihonhoidon tuotesarja on kehitetty käytettäväksi erityisesti ennen ja jälkeen ihon mikroneulaus-hoitoja.

Hoitoa suositellaan noin  4-8 kerran hoitosarjana (tapauksesta riippuen) yleensä 4-6 viikon välein.

Dermapen – mikroneulaus kasvot  169€ (kaula ja decoltee +30€)

3 x hoitosarja a`149€ / kerta (kaula ja decoltee +20€)

Radiofrekvenssihoito

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostumista. Lämmön avulla voidaan vaikuttaa kudoksen toimintaan ja tasapainoon. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Radiofekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen.

RF- hoito sopii hyvin esim. aurinkovaurioituneen ja vanhentuneen ihon kiinteyttämiseen.

HOITOALUEET:

 • Silmänympärysiho, kiinteytys/silmäpussit/tummat silmänaluset
 • Huulirypyt
 • ”Hamsteripussit”
 • Suunympärysjuonteet
 • Nasolabiaalipoimut
 • Roikkuva kaulan iho
 • Kaulan alueen rypyt ja kiinteytys

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla mutta jo yhdellä hoitokerralla saadaan hyvää tulosta.                                                                                   Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 2-3 kuukauden välein.

Hoito soveltuu myös vartalolle (esim. allit, raskausarvet, leltto iho ja selluliitti).

Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen. Radiofrekvenssihoito on turvallista ja kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla.

 

Sokerointi

Huulet/ kulmat 15 €

Kasvot 25 €

Bikinilinja 32 €

Brasilialainen (naiset) 67 €, 4 viikon välein 57 €

Kainalot 26 €

Käsivarret 32 €

Sääret 42 €

Reidet 45 €

Selkä 41 €

Sokerointipaketit: kainalo+bikini+sääret 85€ / kainalo+brassi+sääret 110€ / sääret+ reidet 72€

Ripset ja kulmat

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYKSET

Ripset + kulmat + muotoilu 35 € (kasvohoidon yhteydessä 18 €)

Ripsien värjäys 20 €

Kulmien muotoilu 20 €

Kulmien värjäys ja muotoilu 25 €

YUMI LASHES- ripsien kestotaivutus

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia Yumi™Lashes on todellinen vaihtoehto ripsienpidennyksille ja irtoripsille.

Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi™Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

 Yumi™Lashes hoito kestää vain reilun tunnin, jonka aikana voit rentoutua 

 Huom! YumiLashes ripsien kestotaivutushoitoja teemme vain 16 vuotta täyttäneille.

Hoidon hinta 86 € 

lisäksi halutessasi kulmakarvojen värjäys ja muotoilu 15€

RIPSIENPIDENNYS

“Mottomme on tyylikkään elegantti lopputulos.”

Ripsienpidennyksillä saat hienovaraiset  ja kauniit silmät helpottamaan arkeasi.

Toteutamme ripsienpidennykset turvallisesti, ammattitaidolla, sinun toiveitasi kuunnellen ja luonnollisia ripsiäsi kunnioittaen.

Uusi ripsienpidennys 95€

Huolto 65€, huolto yli 4 viikkoa 92€

Pika huolto (enintään 2 viikkoa edellisestä) 49€

+kulmien värjäys ja muotoilu 15€

Ripsienpidennysten poisto (sis. ripsien kestovärjäyksen ) 40€

Kädet

GEELILAKKAUS

Geelilakkaus on suosittu menetelmä saada kestävä ja kaunis pinta kynsiin. Geelilakkausta voidaan tehdä sekä luonnon kynsiin että rakennekynsiin.

Super Nailin ProGel-geelilakat kuuluvat markkinoiden käytetyimpiin merkkeihin. 

ProGel-geelilakkaus on nopea ja helppo tapa saada kauniit kynnet!

 • 100% geeliä
 • nopea ja helppo tehdä
 • superkestävä
 • upea kiilto
 • LED- ja UV- kovetteinen; LED valossa vain 30 sekuntia
 • helppo poistaa

Geelilakkaus on myös loistava tapa pitää varpaankynnet huolitellun näköisenä.

KÄSIEN JA JALKOJEN PARAFIINIHOITO

Parafiinihoito hoito perustuu hitaasti säteilevän matalan lämmön vaikutuksen ja soveltuu erityisesti käsi – ja jalkahoitoihin, mainiosti myös reumakäsien kuntoutukseen.

Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiini tehostaa huomattavasti hoitoaineiden imeytymistä sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kipuja, häivyttää uurteita ja ryppyjä. Hoidon lopputuloksena on pehmeä iho, joka myös näyttää terveemmältä ja huomattavasti nuoremmalta. Erityisen kosteuttava parafiinihoito soveltuu erinomaisesti käsien ja jalkojen talvi hoidoksi ja on myös nopea ja mukava lisä muiden palveluiden yhteydessä. Parafiinihoitoa suositellaan myös hieronnan yhteydessä – hierominen on erityisen tehokasta kun lihakset ovat jo lämmenneet. Erinomainen kuivalle sekä atooppiselle iholle

Klassinen käsihoito 50€  

Hoito pitää sisällään käsien kylvetyksen, kuorinnan, kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon, hieronnan ja lakkauksen.

Parafiininaamio +20€

 

GEELILAKKAUS

kauniit ja kestävät kynnet viikoiksi

Värilakkaus 45 €/ Ranskalainen lakkaus 55 € 

Geelilakkauksen värinvaihto +10€.

Lakkauksen poisto + kynsien siistiminen 35 €

Geelilakkaus + käsihoito 65 € 

Jalat

Jalat ovat meille tärkeät ja siksi niiden hyvinvointiin kannattaa satsata. Kuivat ja kovettumia sisältävät jalat voivat olla myös kipeät. Joten miltäpä kuulostaisi esimerkiksi hoito, joka jalkojen huoltamisen lisäksi pitää sisällään myös kuorinnan ja rentouttavan hieronnan.

Perusjalkahoito 70€

(jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsienleikkaus, kynsinauhojen siistiminen ja jalkavoide)

Luxus –jalkahoito 82€

(jalkakylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen siistiminen, hieronta, lakkaus ja kynsilakkapullo)

 

VARPAANKYNSIEN GEELILAKKAUS

Värilakkaus 55 €/ranskalainen lakkaus 60 €

Geelilakan poisto tai värinvaihto +10€

Geelilakkaus + jalkahoito 92€

Hieronnat

Kuumakivihieronta 

Kuumakivihieronta on lempeä tapa avata lihasjumeja. Tämä hoito on erittäin rentouttava, aineenvaihduntaa ja verenkiertoa lisäävä. Halutessa, hoidossa voidaan käyttää tuoksuvaa öljyä. Tänne on lupa nukahtaa.

Kuumakivihieronta 45min 60

Kuumakivihieronta 60min 70€

Päähieronta

Intialainen päähieronta 45min 45€

Hieronnassa käsitellään rintakehän aluetta, niska, pää ja kasvot.

Fleminginkatu 28, 00510 Helsinki
045 116 1156

kauneuspistealeksia@gmail.com